Enschede Heeft Werk

Callcenterwerk

Callcenterwerk

Adres gegevens

Adres:Groenewoudsedijk 70b
Postcode:3528 BK
Stad:UTRECHT
Land:NL
Telefoon:+31880108200
Fax:+31880108209

Over: Callcenterwerk

Callcenterwerk.nl is een landelijk werkende organisatie, met een breed scala aan vacatures in de callcenterbranche. Wij bieden vacatures in de diverse segementen van de branche: Sales medewerkers, Inbound Servicedesk medewerkers, (Technische) Helpdeskmedewerkers, Managementfuncties (o.a. teamleiders, supervisors en callcentermanagers), functies voor Native sprekende kandidaten etc. Kortom; voor iedereen die een vacature zoekt in de callcenterbranche, hebben wij iets te bieden.

Wij zijn ontstaan uit een regionaal uitzendbureau dat vele jaren actief is geweest met het werven van callcenterpersoneel. Callcenterwerk.nl is geen traditioneel 'inloop bureau', maar handelt zo veel mogelijk online af. Zowel in het front office traject als gedurende de periode dat een kandidaat is uitgezonden, zal communicatie grotendeels online plaatsvinden zonder het persoonlijke aspect uit het oog te verliezen. Door onze tests en trainingen op maat, zijn wij in staat een duidelijke meerwaarde te creëren in het selectieproces.
Deel dit bedrijf

Onze klanten

Aktiesport Shoptalent New Step Werving & Selectie TopTechnici The Chain Company B.V. Solid Professionals All About People Chain Technical Professionals Liefhebber HR
Enschede Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.