Enschede Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Enschede
Enschede
Hengelo
Haaksbergen
Hegenlo
Enschede
Hengelo
Enschede
Omgeving Enschede

Tralinq

Tralinq

TralinQ is uw partner op het gebied van arbeidsbemiddeling in de gezondheidszorg. Wij houden ons voornamelijk bezig met Werving en Selectie van nieuwe medewerkers voor onze opdrachtgevers. TralinQ is ontstaan vanuit de liefde en passie voor de arbeidsbemiddeling en de ideologie om de juiste persoon op de juiste plek te plaatsen.

Waarom gezondheidszorg?
De gezondheidszorg is continu in beweging dankzij o.a. nieuwe technologieën, automatisering, veranderende wetgeving, en onderzoek binnen de vele vakgebieden. Er zijn voldoende carrièremogelijkheden voor zorgprofessionals die zich graag verder ontwikkelen en mee kunnen bewegen binnen deze dynamische sector. Helaas vallen binnen de gezondheidszorg om diverse redenen ook ontslagen en komen veel arbeidsplaatsen te vervallen. Door alle veranderingen denken zorgprofessionals continu aan hun carrièreperspectieven en is het voor hen interessant om in gesprek te gaan met een onafhankelijke gesprekspartner die met hen meedenkt en zo een onafhankelijke gesprekspartner vinden zij terug in TralinQ.

Onze werkwijze
Persoonlijk, betrokken, flexibel en eigentijds dat is waar onze werkwijze voor staat. Voor het maken van een goede match is het voor ons belangrijk dat wij onze opdrachtgevers en kandidaten leren kennen en dat lukt ook door de nodige tijdsinvestering. Wij begeleiden het sollicitatieproces en passen ons daarbij aan naar de wensen van onze opdrachtgevers.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

New Step Werving & Selectie Krosto techniek Aktiesport telecomvacaturebank.nl Shoptalent Hunt IT BV
Enschede Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.