Enschede Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Enschede
Enschede
Enschede
Hengelo
Haaksbergen
Hegenlo
Enschede
Hengelo
Enschede
Omgeving Enschede

Tortus Finance

Tortus Finance
Over TORTUS Finance

TORTUS Finance is een specialist in bemiddeling van middelbaar en hoger opgeleid financieel personeel. Voor vaste en tijdelijke functies.

In de markt van arbeidsbemiddeling in Finance willen wij het steeds beter doen. Dit kwaliteitsstreven heeft sinds 1998 geleid tot succesvolle plaatsingen van kandidaten bij tal van opdrachtgevers. En tot volle tevredenheid van kandidaten en opdrachtgevers. Met een stabiele groei van ons bedrijf als gevolg.

We richten ons op zowel accounting- als controllingfuncties. Er werken nu meer dan 30 mensen voor TORTUS. Allemaal met ruime werkervaring. Stuk voor stuk mensen met passie voor hun vak! Onze database kent meer dan 600 inschrijvingen van ervaren kandidaten. En onze mooie groeiende groep opdrachtgevers vertrouwt ons steeds weer nieuwe opdrachten toe. Een succesvolle bemiddeling is het resultaat van onze interesse en verdieping in kandidaten en opdrachtgevers.
Deel dit bedrijf

Onze klanten

Concern4 We Matter Eqeep All4jobs Zorg Dental Care Professionals Koelewijn & Partners telecomvacaturebank.nl The Chain Company B.V.
Enschede Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.