Enschede Heeft Werk

Informatie voor kandidaat

Enschedeheeftwerk.nl voor vacatures in en rond Enschede!

Alleen werkgevers en intermediairs die in of rond Enschede een vacature hebben mogen vacatures plaatsen. Bij ons vind je dus geen vacatures uit andere plaatsen. Wij zorgen dat hun vacatures erg goed worden gevonden op internet, zorgen voor de communicatie naar de arbeidsmarkt.

Op dit moment kun je alleen rechtstreeks reageren bij de werkgever in kwestie.
Hoe je dit kunt doen wordt in de vacaturetekst aangegeven. De blauwe solliciteerknop linkt je door naar de website van de adverteerder in kwestie, of je krijgt diens e-mailadres te zien. Je blijft dus niet op enschedeheeftwerk.nl wanneer je gaat solliciteren.

Het is nog niet mogelijk om je in te schrijven.
Dit kan zodra wij een lokale ondernemer hebben gevonden met een goed lokaal en regionaal netwerk, met daarin werkgevers en intermediairs (recrutiers, uitzendbureaus), en die het gezicht zal zijn voor enschedeheeftwerk.nl.

CV Tips die het verschil maken!

Klik op een perfect CV om je CV te optimaliseren.

RSS Feed

Als je elke dag naar enschedeheeftwerk.nl surft om te kijken of er nieuwe vacatures voor je op staan, kun je overwegen een softwareprogramma te downloaden die al dat dagelijkse zoeken en surfen uit handen neemt. Een RSS-reader verzamelt koppen en intro's van je favoriete vacatures op één pagina. Kijk op onze RSS pagina voor meer info.

Onze klanten

DocDoc Fintrex BV Onze mensen InBeeld BaanVisie JD Sports Bouwmaterialen Recruitment Nederland Retailbaan Jobcenter
Enschede Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.