Expeditie medewerker

Locatie

Enschede

Publish date

03-04-2024

Publish end date

03-04-2025

Naam organisatie

Vertrouwelijk

Bedrijfsprofiel

Dit bedrijf produceert en levert glas voor verschillende bedrijven, overheidsinstanties en voor de woningbouw. En dat doen ze al sinds 1862. Al heel wat jaar dus! De Ziggo Dome en het MST in Enschede: zo maar twee prestigieuze gebouwen waarvoor zij het glas hebben geleverd. In totaal hebben ze vier verschillende vestigingen in Nederland, die samen zo´n 170 werknemers tellen. Daarvan zijn er 80 werknemers werkzaam op de locatie in Enschede. Je zal komen te werken in de werkplaats waar zich de productie- en expeditieafdeling bevinden. Er heerst een gezellige werksfeer, waarbij er in kleine teams gewerkt wordt. De collega's zijn hecht met elkaar en echte teamspelers. Je komt te werken binnen een bedrijf dat de komende jaren wil blijven groeien, en waarbij ze het belangrijk vinden om medewerkers een duurzame baan te bieden!

Functie omschrijving

Je komt te werken binnen de expeditie afdeling. Hier eindigt het productieproces en is het product klaar om verzonden te worden. Jouw werkzaamheden als expeditie medewerker starten hier! Het glas komt op bokken te staan waarmee het wordt vervoert naar de klant. Je zorgt ervoor dat de order compleet is voor verzending en wordt aangevuld waar nodig. Daarnaast zorg je dat alles goed vast wordt gezet met spanbanden. Als de producten zwaar zijn gebruik je hier een speciale machine voor, hierdoor hoef je niet meer zelf te tillen! In de werkplaats wordt er gewerkt met de elektrische palletwagen en op het buitenterrein met de heftruck. Als je de benodigde certificaten al hebt dan is dat mooi. Heb jij ze niet? Geen enkel probleem. Je kan deze kosteloos(!) behalen via ons!



Wij vragen

  • Je staat open om te werken in een 2-ploegendienst
  • Je bent een echte aanpakker
  • Je kunt goed in teamverband werken

Wij bieden

  • Een salaris afhankelijk van jouw eerdere werkervaring en conform cao; dit zal liggen tussen de €2600,- en €2800,- bruto per maand
  • Een ploegentoeslag van 15%, bovenop je bruto uurloon
  • Een reiskostenvergoeding waarbij de heen- en terugreis worden gedekt
  • De secundaire voorwaarden zijn goed geregeld. Voldoende vrije dagen + opbouw van je pensioen
  • Verschillende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
  • Certificaten zoals EPT of heftruckcertificaat zijn te behalen via ons!


Sollicitatieprocedure

lievel


Solliciteren

Snel solliciteren

Interessante vacature? Vul uw e-mail adres in en upload een CV om direct te solliciteren!

CAPTCHA Image Veiligheidscode vernieuwen Veiligheidscode uitspreken
Enschede Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.